Ratatouille med et twist.

Stegt peberfrugt pasta

Cheap, easy & F**king delicious! 


5


2pers
Ingredienser :
400 g pasta : (Hjemmelavet pasta tryk her
2 røde peberfrugter
1 skarlotte løg (Fint hakket)
3 fed hvidløg (Fint hakket)
en mundfuld fløde
Parmasan ost
oliven olie
S & P.
Paprika
Korriander


Step by Step


1. Start ud med at fyre op for en gryde med vand til pastaen. (Hvis det er hjemmelavet pasta, skal pastaen kun have 2-3min. Hvilket der skal tages høje for i opskriften.)

2. Efter det skal du til at grille dine peberfrugter i ovnen til de har fået lidt brændte kanter, lad dem ligge på et skærebræt et par minutter før du arbejder videre med dem.
3. Imens peberfrugterne er i ovnen kan du sautere skarlotteløget sammen hvidløget på en pande.
4. Vend tilbage til peberfrugterne og pil alt skinnet af dem og skær “kødet” af dem.
5. Blend det sammen med hvidløget og løget samt fløden.
6. Hæld det tilbage i panden og bring det i kog.
7. Riv parmasan ost ud over saucen og lad den koge ind til en cremet sauce.
8. Vælt pastaen over i panden og bland det sammen.
9. Top af med korriander eller kørvel. Måske begge dele?


Enjoy

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ratatouille med et twist.