Søndag morgen.

Chili Kødboller med Caeser salat.

Fuck yeah! Kødboller med chilli flager, urter og andet godt med en for vild salat med en endnu vildere caesar dressing. Jeg er fan!
Nem og lækker aftensmad.


2


Fotor0701174423


Men, hvordan gør man så? :

no.1
Start med at lave kødbollerne. Tag en stor skål og ælt alle ingredienserne til kødbollerne sammen og form dem til små kugler.

no.2
varm en pande op på Mid-high (4.5) go held lidt olie på panden. Steg her efter kødbollerne og sørg for at få stegt dem på alle sider.

no.3
Når alle sider på kødbollerne er stegte hæld de hakkede tomater og tomat pureen ud over dem og lad det koge ind i 10-15min. Tilsæt sukkeret og salten efter pureen er mikset ud i “sovsen”.

no.4
Mens kodbollerne er sat over tænd ovnen på 250 grader og skær brødet i skiver.

no.5
Begynd nu på at lave dressingen til salaten.
tag en blender med hul i toppen. start med at blende alle komponenterne ud over olien. der efter indarbejd olien i dressingen lidt efter lidt ved at hælde det ned fra toppen af blenderen.

no.6
Riv salaten til i en stor skål og bland det med caesar dressingen. Top evt salaten af med lidt parmasan ost.


Enjoy.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndag morgen.