Baumkuchen (Træ kage)

Fyldte kyllinge bryster m. Flødeost, spinat og chili.

Der er fart på dem.


IMG_3616


Fyld :
100g neutral fløde ost.
en god håndfuld spinat ( hakket fint. )
2 forårsløg ( tyndt skåret )
3 fed hvidløg.
1 jalapeno.
1 spsk chilli flager
Salt & peber.

Kyllinge bryst :
4 kyllinge bryster.
Del en klump mozzarella i 4 dele.
2 æg
en håndfuld brød krummer.
cayenne peber.
salt & peber.


Step by Step


1) Bland aloe ingredienser fra sektion “Fyld” i en skål, mos det sammen så det hele er ligeligt fordelt. sæt det derefter til side.
2) Tænd ovnen på 180 grader og stil en bradepande med rist i frem.
3) Skær en lomme i alle kyllingerne.
4) Flad kyllingerne ud med en kødhammer til den er omkring en cm tyk. (PRO TIP : put noget vitawrap over kyllingerne når du gør det for at mindske opvask. )
5) Fyld kyllingerne med fyldet og pres et stykke mozzarella ind oven i.
6) klæk æggene i en tallerken og put brødkrummerne, salt, peber og cayenne i en anden, Paner det til ukendelighed.
7) Smæk dem over på bradepanden og ind i ovnen. De skal have omkring 35-40min. Tjek temperaturen.
8) Tryk her for Pasta opskrift.


Enjoy.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Baumkuchen (Træ kage)