Ananas teriyaki Kylling m. ovnbagt grønt.
Som at få et highfive af en ananas.. lige i ansigtet.
Ananas teriyaki :
4 stk. kyllinge bryst
1/3 af en ananas
3 spsk soya
2 spsk honning
lidt revet ingefær
1 fed hvidløg også revet.
Det grønne (og røde) :
2 Squash
1 porre
6 san marizano tomater ( eller lign)
oliven olie
salt & peber.
Step by Step
1) Til at starte med skal teriyakien laves. Så blend alle ingredienserne, (ud over kyllingen selvfølgelig) til en let klumpet masse.
2) Hæld teriyakien ned i en pose og kom kyllinge stykkerne ned sammen med det og massere det så alt er dækket.
3) Smid posen i køleren i 30min eller op til et døgn.
4) Begynd at skære dine grøntsager i halvmåner eller både, læg dem i en skål hvor du tilføjer oliven olie, salt og peber og røre det rundt så det hele bliver dækket.
5) Sæt ovnen på 250 grader og find en bradepande med rist i frem. sæt kyllingerne fra køleskabet over på risten. Tag endnu en bageplade frem og læg dit grønt på og sæt dem ind i den for varmede ovn. Kyllingen skal vendes hvet 6min. 3 gange. (18min i alt.)
6) Server med det samme.
Ingen kommentarer endnu