Hummus Kylling.

Okse strimler og broccoli wok.

Rock the wok


10601307_10152678055359248_1167672037_n


4pers.
Wok :
400 g okse kød.
1 broccoli.
2 fed hvidløg
3 cm ingefær
oliven olie.

Marinaden :
1 spsk soya
1 tsk sesam olie
1 spsk hvidvin
peber

Sovsen :
2 spsk østers sovs
1 spsk hvidvin.
1 spsk soya
2 spsk siracha sauce.
50 cl okse bullion
Og en meljævning.


Step by Step


1) I en skål blandes alle marinade ingredienserne sammen og så tilføjes kød strimlerne. Bland det sammen så alt kødet er dækket til. Lad det marinere i 15min.
2) Blancher broccolien i 2-3min i kogende vand. sæt det til side for nu.
3) i mellem tiden blander du sovsen sammen.
4) Tænd op for din wok. og steg kødstrimlerne sammen med knust hvidløg og tyndt snittet ingefær. 
5) Når kødet er stegt igennem tilføj sovsen samt mel jævningen og lad det boble ind til lidt tykkere sovs. 
6) Server med evt. ris og drys sesam frø og tørrede chilli flager over wokken :)


Enjoy


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hummus Kylling.