Ribbensteg

Flanke steak sandwich

Vi tog sandwiches til et nyt niveau. 


2


4Pers
Ingredienser :
Et styks brød. (Jeg brugte et hvede brød med honning og sesam.)
500 g flanke steak.
2 tomater
1 rødløg
1 agurk
Et halvt salat hoved
Dijon sennep


Step by Step


1. Start med at skære kødet i mundrette strimler og steg det på en varm pande. Husk at sæt godt med salt og peber på.
2. I mellem tiden skære du brødes top af og udhuler den.
3. Skær dit grønt til.
– 3.1 Du kan ligge dine tomat skiver i en skål med lidt ris eddike og oregano. det giver en virkelig godt smags boost.
4. Når kødet er  færdigt begynder du at bygge det op i lag. fx. Sennep – salat – agurk – kød – tomat – sennep. 
5. Server med evt. en pose chips og bold i fjernsynet.


Enjoy

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ribbensteg