Genesis - En ny madblog.

Genesis – En ny madblog.

Jeg har længe tænkt over at starte en madblog, men har ikke vist hvordan jeg skulle starte. Det gør jeg faktisk stadig ikke i det jeg sidder her og skriver. Min interesse startede da jeg flyttede sammen med min kæreste og var ret så træt af pasta med ketchup som menuen  bestod af 5 ud af 7 dage i ugen.
Jeg har valgt at poste en simpel opskrift uden for mange teknikker, men en kæmpe smags forskel i forhold til købe pasta, da dette var mit første rigtige forsøg på at forbedre mig som køkken kriger.

Jeg håber i finder mine indslag interessante og at i bliver en bare en smule inspireret i at gå igang med at lave mere mad hjemme.

pasta.

Det du har brug for :
(2 sultne personer)
2 æg
En god håndfuld Durum mel
En smule Salt
Et skvat Oliven olie.

Sådan gør du :

no.1 
Hæld melet ud i en pyramide form, brug derefter to fingre til at lave en ‘brønd’ i midten af mel-pyramiden og klæk æggene ned i brønden, hæld også her i olien og salten.

no.2
Brug en gaffel til at pisk æggene sammen og hiv lidt efter lidt melet ind i brønden.

no.3
Når massen i brønden er blevet delvist tyk er det tid til at bruge klør fem, ælt det sammen indtil det har fået en fast og glat overfalde.

no.4
Smid noget vitarap rundt om klumpen og lad den hvile i en 20-30min i  stue temperatur.

no.5
Har du en pasta maskine er det gaske nemt at få fladet pastaen ud til en god tykkelse.
Men hvis du ikke har, kan du vitarappe en flaske vin eller en køkkenrulle og flade den ud.
(Pasta dejen skal være så flad at du kan ligge den fladt på køkkenbordet og puste luft ind under den så den ‘vibrere’ hele vejen igennem.) Skær derefter striber af pastaen ud.

no.6
Pastaen skal have ca. 3-4min i kogende vand. Husk at tilføje godt med salt og en smule oliven olie i kogevandet.

Enjoy.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Genesis - En ny madblog.